Αρχική Σελίδα

Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Μπουκάλι λοσιόν για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μπουκάλι λοσιόν για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η αύξησή μας δεν μπορεί να κάνει χωρίς την υποστήριξη της ήλιος-βροχής, η αύξηση ήλιος-βροχής δεν μπορεί επίσης να κάνει χωρίς ανάπτυξή μας, μεγαλώνουμε από κοινού!

—— Εμπορικό σήμα του Jeffrey

Η αφιέρωση δημιουργεί την αξία. Ευχαριστίες για τη μόνιμες υποστήριξη και την καθοδήγηση της ήλιος-βροχής. Με τη βοήθεια και την οδηγία σας, κερδίζω περισσότερο μερίδιο αγοράς.

—— Ο κ. Mitesh Parekh

Καλά προϊόντα. Καλή ποιότητα. Καλή υπηρεσία. Καλή τεχνολογία. Καλή επιχείρηση.

—— Katarina

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd
ένεση εργαστήριο χύτευση
Εργαστήριο φορμών
συνεργείο
Εργαστήριο ανίχνευσης
Γραφείο ανάπτυξης
Εργαστήριο εκτύπωσης μεταξιού
Αποθήκη εμπορευμάτων

ένεση εργαστήριο χύτευση

Εργαστήριο φορμών

συνεργείο

Εργαστήριο ανίχνευσης

Γραφείο ανάπτυξης

Εργαστήριο εκτύπωσης μεταξιού

Αποθήκη εμπορευμάτων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Στο βασικό της προηγμένης τεχνολογίας, της σημαντικής ποιότητας των προϊόντων και της αποδοτικής υπηρεσίας αγοράς, η ήλιος-βροχή συνεχίζει από τα πηδήματα και τα όρια. Με μια κάλυψη 60000 τετραγωνικών μέτρων για τα εργαστήρια, ήλιος-βροχή onws 200 μηχανές εγχύσεων, αυτόματη μηχανή συγκέντρωσης 100, 30 διοχετεύουν με σωλήνες την παρεμβολή μηχανής, 16 μηχανών εκτύπωσης και άλλου προηγμένου εξοπλισμού δοκιμής.

   

  Καλά εξοπλίζοντας τις μηχανές επιθεώρησης και την πιστοποίηση SGS και TUV, η ποιότητα όλων των προϊόντων καθοδηγείται με προσοχή και ελέγχεται κάτω από ISO9001. Συμπεριφερμένη κατά τρόπο προσγειωμένο, η ήλιος-βροχή απονεμήθηκε επίσης ως εθνική ασφάλεια παράγοντας την τυποποιημένη ελαφριά επιχείρηση, την εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας και την επικυρωμένη χρυσός επιχείρηση Alibaba.

   

 • OEM / ODM

  Η ήλιος-βροχή έχει προωθήσει τη διαχείριση και την τεχνολογία παραγωγής και συνεχίζει επίσης στις τεχνικές καινοτομίες να παρέχει όλα τα είδη υπηρεσιών OEM/ODM.

 • Ε & Α

  Ομάδα Ε&Α

  Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Bella

Τηλ.:: 86-574-62596085

Φαξ: 86-574-62596095

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)