Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η αύξησή μας δεν μπορεί να κάνει χωρίς την υποστήριξη της ήλιος-βροχής, η αύξηση ήλιος-βροχής δεν μπορεί επίσης να κάνει χωρίς ανάπτυξή μας, μεγαλώνουμε από κοινού!

—— Εμπορικό σήμα του Jeffrey

Η αφιέρωση δημιουργεί την αξία. Ευχαριστίες για τη μόνιμες υποστήριξη και την καθοδήγηση της ήλιος-βροχής. Με τη βοήθεια και την οδηγία σας, κερδίζω περισσότερο μερίδιο αγοράς.

—— Ο κ. Mitesh Parekh

Καλά προϊόντα. Καλή ποιότητα. Καλή υπηρεσία. Καλή τεχνολογία. Καλή επιχείρηση.

—— Katarina

Είμαι Online Chat Now
Γραμμή Παραγωγής
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd
ένεση εργαστήριο χύτευση
Εργαστήριο φορμών
συνεργείο
Εργαστήριο ανίχνευσης
Γραφείο ανάπτυξης
Εργαστήριο εκτύπωσης μεταξιού
Αποθήκη εμπορευμάτων

ένεση εργαστήριο χύτευση

Εργαστήριο φορμών

συνεργείο

Εργαστήριο ανίχνευσης

Γραφείο ανάπτυξης

Εργαστήριο εκτύπωσης μεταξιού

Αποθήκη εμπορευμάτων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Με βάση την προηγμένη τεχνολογία, την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση της αγοράς, η Sun-Rain συνεχίζει να επεκτείνεται με άλματα.Μηχανές ένεσης Sun-Rain onws 290, 320 αυτόματη μηχανή συναρμολόγησης, 5 γραμμές επικαλύψεως με υπεριώδη ακτινοβολία, 5 σετ εξοπλισμού επικαλύψεως με κενό,15 σετ αυτοματοποιημένων εκτυπωτικών μηχανών οθόνης υψηλού επιπέδου και εργαστήριο χωρίς σκόνη για φιάλες και εκτυπωτικές μηχανές οθόνης 300000 βαθμού.

  Έχοντας καλά εξοπλισμένα μηχανήματα επιθεώρησης και πιστοποίηση από την SGS και την TUV, η ποιότητα όλων των προϊόντων καθοδηγείται στενά και παρακολουθείται σύμφωνα με το ISO9001.Η Sun-Rain βραβεύτηκε επίσης ως Εθνική Εταιρεία Φωτισμού Προϊόντων Ασφάλειας, Εθνική Υψηλής Τεχνολογίας Επιχείρηση και Alibaba Χρυσό πιστοποιημένη επιχείρηση.

   

 • OEM / ODM

  Η ήλιος-βροχή έχει προωθήσει τη διαχείριση και την τεχνολογία παραγωγής και συνεχίζει επίσης στις τεχνικές καινοτομίες να παρέχει όλα τα είδη υπηρεσιών OEM/ODM.

 • Ε & Α

  Ομάδα Ε&Α

  Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhejiang Sun-Rain Industrial Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Bella

Τηλ.:: 15968980678

Φαξ: 86-574-62596095

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)